Ana SayfaHaberler2022 YKS Okul Birincisi Adaylarının Bilgi Güncelleme Süreci Başladı

2022 YKS Okul Birincisi Adaylarının Bilgi Güncelleme Süreci Başladı

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren okul birincilerinin eğitim bilgilerini güncelleme işlemleri başladı. Adaylar eğitim bilgilerini 25 Temmuz saat 16.00’ya kadar kontrol edip güncelleyebilecek.

2022-YKS’ye giren okul birincisi üniversite adaylarının, eğitim bilgilerini güncellemesine yönelik duyuru ÖSYM sitesinde yayımlandı. Buna göre 2021-2022 eğitim öğretim yılında okul birincisi olan YKS adaylarının bilgileri, MEB e-Okul sisteminden alınıp ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’ne aktarıldı.

Okul birincisi olan adayların, bilgilerini ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’nden 6-25 Temmuz’da kontrol etmesi gerekiyor. Okul birincisi bilgileri eksik ya da hatalı olan adaylar, gerekli düzeltmeleri 25 Temmuz saat 16.00’ya kadar MEB e-Okul sisteminde yapabilecek. Belirtilen süreden sonra düzeltme veya değişiklik yapılmayacak. Bireylerin veya ortaöğretim kurumlarının doğrudan yapacakları değişiklik ve düzeltme talepleri kabul edilmeyecek ve cevaplanmayacak.

Kaynak:

https://www.aa.com.tr/tr/egitim/okul-birincilerinin-yks-yerlestirmeleri-icin-egitim-bilgilerini-guncelleme-islemleri-basladi/2631204

Bu eğitim hakkında ücretsiz bilgi almak için formu doldurun.Size dönüş sağlayalım.
İLGİLİ MAKALELER
En Popüler Kurslar
Bu eğitim hakkında ücretsiz bilgi almak için formu doldurun.Size dönüş sağlayalım.